Gala de duminică a emisiunii Casa Iubirii a fost presărată cu multe momente tensionate, dar și cu suspans. Unul din cei patru concurenți nominalizați pentru eliminare a plecat acasă.

Claudia a mărturisit că a intrat în casă pentru a-l cunoaște pe Emanuel, în ciuda faptului că se află într-o relație cu Andreea. În ediția de marți au reapărut reacții din partea lui Radu, care a reacționat dur la adresa Ancăi.

Citește și: Claudia, noua concurentă din "Casa Iubirii", refuzată de Emanuel (VIDEO)

Întrebată de Andreea Mantea ce anume s-a întâmplat în weekend și ce a stârnit gelozia prietenul ei, aceasta a spus că a primit vizita unui bun prieten despre care a mai vorbit și în emisiune.
Toate aceste lucruri l-au afectat pe Alin.

Ce anume l-a deranjat pe iubitul Biancăi?

Andreea Mantea: Unde ai dormit și cu cine? De ce este supărat Alin?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bianca: A venit cel mai bun prieten al meu, Vlad, deja am vorbit despre el în emisiune! A venit în București și am petrecut tot acest weekend cu el și cu prietenul lui! Am stat la ei în tot acest timp, am ieșit prin oraș, am vizitat locuri ziua, noaptea am fost în cluburi! Alin nu a luat-o prea bine! El nici nu era atunci în emisiune când s-a discutat!

Andreea Mantea: Crezi că Alin a căutat să vadă cine e Vlad? Și ce s-a întâmplat?

Citește și: Claudia este noua concurentă din ”Casa Iubirii”. Blondina a venit special pentru Emanuel

Bianca: Sincer nu cred! Dar cred că el a vorbit cu băieții despre asta! Pentru că atunci când a întrebat cine e cel mai bun prieten al Biancăi, din băieții mai vechi toți știau cine e Vlad! Și nu poate fi nimic amoros, pentru că între noi doi nu ar fi niciun fel de atracție care poate fi între un bărbat și o femeie! E că un frate! Această atracție nu va apărea în niciun caz pentru că Vlad are în acest moment o relație cu altă persoană, au un cățeluș, au o viață liniștită și fericită!

Citește și: Cristian a părăsit ”Casa Iubirii”. Cine sunt concurenții care și-au dorit ca gala să fie cu eliminare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si