În Casa Iubrii, sfârșitul de săptămână a adus multe tensiuni. În prima ediție a săptămânii, noul concurent a fost primit cu mult entuziasm din partea fetelor. Pe parcurs, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură, când au reînceput tensiuni între concurenți.

Marian a făcut un gest romantic față de Raluca

Marian i-a pregătit Ralucăi o surpriză în ediția de vineri.

Acesta i-a oferit un buchet de flori și a încercat să fie apropiat de ea. Mai mulți concurenți au adus acuzații negative la adresa Ralucăi. Aceștia au susținut faptul că Raluca nu are niciun gând în formarea unei relații cu Marian și că este falsă. 

Pe lângă aceste lucruri, Andreea Mantea a pus-o la punct pe Raluca. Aceasta i-a atras atenția cu o replică dură.

Citeste si: Kinga, în camera roșie cu Cristian, noul concurent de la "Casa Iubirii". Radu a luat foc

Marian a făcut un gest romantic față de Raluca, oferindu-i un buchet de flori și afirmând că o place și că își dorește să se cunoască mai bine. Raluca a fost foarte încântată de acest gest din partea lui Marian. Concurenții, însă, i-au adus acuzații Ralucăi, spunând faptul că de fapt este falsă și că nu îl dorește pe Marian.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În tot acest timp, Raluca a încercat să se apere în fața concurenților și să dea replică tuturor celor care au acuzat-o. Mai mult de atât, Raluca a vorbit peste Andreea Mantea, fapt ce a enervat-o pe prezentatoarea ,,Casa Iubirii''. Aceasta a răbufnit și i-a atras atenția Ralucăi cu o replică dură. 

Ce replică i-a adresat Andreea Mantea, Ralucăi?

,,Raluca: Am replică pentru toți! 

Radu: Raluca, dar chiar ești sub orice critică!

Andreea Mantea: Nu se poate! Sunteți îngrozitori! Raluca, uită-te la mine! Sunt aici! L-am rugat să-mi răspundă la o întrebare! Nu ți-e rușine?

Raluca: Va cer scuze! Îți cer scuze, Alin!''

Citeste si: Întorsătură de situație în Casa Iubirii: „A ales-o pe Kinga să petreacă o noapte cu ea la hotel”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si