Ana a izbucnit în lacrimi la baie, iar Codruț a încercat să o liniștească și să o convingă să nu se mai ia după lucrurile auzite de la alți concurenți, rău intenționați din emisiune. 

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei se iubește de câteva săptămâni cu o brunetă

Au fost momente tensionate în relația dintre Ana și Codruț, cei doi lansându-și acuzații cu privire la relațiile pe care le are fiecare cu cuplul Adelina și Radu. 

Ana, în lacrimi: "Știi foarte bine de ce plâng, Codruț" 

Ana l-a acuzat pe Codruț că face ce zice Radu, iar Naba a intervenit spunând că Ana plânge pentru că a auzit niște chestii în casă. "Ea a primit informațiile de la niște prieteni de-ai voștri comuni", a explicat Naba.

"Știi foarte bine de ce plâng. Tu, Codruț, de la început ai fost așa", a mărturisit Ana. Codruț a refuzat să accepte că a fost prieten cu Radu sau că a ascultat de ce i-a spus concurentul controversat de la "Puterea Dragostei".

Citeste si: Gelu, noul concurent de la "Puterea Dragostei", a chemat-o pe Georgiana în camera roșie. Ce secrete a vrut să afle

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La rândul lui, Codruț i-a reproșat Anei că vorbește cu Adelina, care este controlată de Radu. "Când ai ieșit tu afară, a venit și Adelina după tine. Eu nici nu mai vorbesc în acest moment deloc cu Radu, nici nu ne salutăm", a spus Codruț.

Ana s-a descărcat în fața iubitului ei: "Eu sunt tristă și terminată toată ziua și tu nu zici nimic". 

Naba a reușit să-i facă pe cei doi să se îmbrățișeze și să depășească momentul mai greu. Întregul moment din emisiunea "Puterea Dragostei" poate fi văzut mai jos: 

Ana a intrat în casa "Puterea Dragostei" fiind interesată de Radu

Ana și Codruț de la „Puterea Dragostei” păreau să formeze cel mai nou cuplu din „casa iubirii”. Gesturile din casă și declarațiile celor doi au lăsat de înțeles că între cei doi ar fi ceva mai mult.

După mai multe gesturi din casă, susținătorii i-au asaltat pe cei doi cu întrebări, iar ei au răspuns.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Sentimentele mele față de Codruț sunt sincere și inocente. Nu cred că aș putea să fiu doar strategic cu el. Pentru că nu știu să fiu falsă și să mimez iubire față de cineva. Tot ce se va întâmpla în emisiune între noi doi de azi în colo, va fi din inimă”,  a zis Ana.

Ana a intrat în casă fiind interesată de Radu, dar cei doi au ajuns dușmani, și își aruncă zilnic replici acide.

Citeste si:  Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele declarații după ce s-au împăcat: „Încercam să uit, dar nu am putut”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si