Incidentul dramatic a avut loc miercuri, 12 iulie 2023, la orele prânzului, în faţa unui hotel din Ploieşti.

O copilă de 11 ani a fost la un pas să fie răpită de un bărbat de 77 de ani. Individul a încercat să o ademenească cu 4 lei

O copilă de 11 ani a fost la un pas să fie răpită de un bărbat de 77 de ani. Individul a încercat să o ademenească cu 4 lei

[Sursa foto: istock.com]

Bărbatul în vârstă de 77 de ani şi-ar fi cumpărat de la un magazin in apropriere o cafea, iar cu restul primit, mai exact 4 lei, a încercat să o ademenească pe fetița în vârstă de 11 ani.

O copilă de 11 ani a fost la un pas să fie răpită de un bărbat de 77 de ani. Individul a încercat să o ademenească cu 4 lei

Citește și: Tone de gunoi ard la marginea orașului Ploiești. Pompierii au intervenit

Martorii de la fața locului susțin că individul ar fi intrat în vorbă cu o minora, aceasta jucându-se în zonă împreună cu alți prieteni. 

Agresorul fi atins-o şi ar fi sărutat-o împotriva voinței sale, iar în momentul în care a încercat să o urce în maşină, copila, vizibil speriată, s-a opus şi a început să ţipe.

O copilă de 11 ani a fost la un pas să fie răpită de un bărbat de 77 de ani. Individul a încercat să o ademenească cu 4 lei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Povestea ploieșteanului Albert Vlădescu, inventator la 13 ani

În cele din urmă, micuța a reușit să scape, iar pensionarul a fost prins de un echipaj de poliție care se afla în zonă.

În urma sesizării, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Răpire în stil mafiot, în Constanța. Un milionar în criptomonede a fost luat pe sus și apoi sechestrat pentru că avea o datorie uriașă

Un traficant de droguri a comandat o răpire, iar aceasta s-a și întâmplat. Mai mulți cetățeni străini au sechestrat un milionar în criptomonede și l-au torturat, ore în șir.

Un milionar în criptomonede  din Constanța a fost răpit, la comandă, din cartierul de lux din Mamaia, din cauza unei datorii. Răpirea în stil mafiot ar fi avut loc după ce un un bărbat ar fi planificat totul.

Potrivit procurorilor, cel care a pus în aplicare planul acesta este un traficant de droguri din Constanța.

Citește și: Incendiu pe autostrada Timișoara-Lugoj. Un autoturism a fost cuprins de flăcări

Bărbatul care a plănuit totul a apelat la trei nigerieni care l-au sechestrat și înjunghiat pe milionar pentru a le da codurile de la conturile de criptomonede.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul a fost luat pe sus, dus în tabăra de la Năvodari și torturat de către răpitori pentru a da codurile în cripto, în contul unei datorii pe care victima o avea la un cetățean londonez.

Citește și: Alexia a depus contestație la BAC după ce a laut nota 9.95 la Logică. A luat 10 după recorectări: „Cu toată modestia”

Victima a fost agresată timp de șase ore și chiar și așa, bărbatul nu le-a dat codurile cerute. Milionarul a scăpat de tortură mulțumită vecinilor. Aceștia au sunat la 112 în momentul în care au văzut răpirea.

Între agresor și victimă a existat, la un moment dat, o negociere. În cele din urmă, victima a reușit să ajungă la Poliție, acolo unde a povestit ce s-a întâmplat, iar agresorii au fost reținuți.

Traficantul de droguri care a coordonat acțiunea a fost deja condamnat, în primă instanță la șapte ani și patru luni, însă a făcut recurs, iar cea care va avea ultimul cuvânt va fi Curtea de Apel Constanța.

Citește și: România s-a cutremurat din nou! Seismul a avut magnitudinea de 4,1 și s-a resimțit și în București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si