Cunoscuta creatoare de modă a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și două luni de muncă în folosul comunității, după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, conform informațiilor transmise de gândul.ro.

Judecătorii au decis că vedeta trebuie să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa, să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să facă dovada mijloacelor sale de existență.

Citește și: Un apropiat al Anei Morodan rupe tăcerea: „Am primit o înregistrare cu ea, era greu de privit”

Aceasta a fost oprită în trafic în septembrie 2021

Aceasta ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră, la data de 21 septembrie 2021, în jurul orelor 14.15, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Sectorul 1. Tânăra a fost supusă testării cu aparatul Drugtest, care ar fi indicat la acea dată faptul că se afla sub influența substanțelor stupefiante.
Aceasta a fost contactată telefonic de Gândul.ro, însă nu a recunoscut faptul că a fost condamnată și spune că numele care apare pe portalul instanțelor de judecată este o simplă coincidență.

Citește și: Sociolog, despre Ana Morodan: „O femeie cu sufletul praștie care poza în divă”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu este prima vedetă care are probleme cu substanțele interzise sau alcoolul. Zilele trecute, Ana Morodan, numită și Contesa Digitală, a fost surprinsă la volan conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, substanțe care, spune ea, s-ar găsit în medicamentele pe rețetă pe care le ia. 

Un apropiat al Anei Morodan rupe tăcerea: „Am primit o înregistrare cu ea, era greu de privit”

După ce a fost prinsă beată și drogată la volan, un fost prieten de-ai Anei Morodan a făcut lumină în scandalul de zilele acestea. Contesa digitală ar fi dependentă de alcool.  O cunoștință de-ale Anei Morodan a făcut lumină în cazul conducerii pe străzile bucureștene sub influența drogurilor și a alcoolului. Bărbatul spune că a rămas șocat de ceea ce a făcut contesa digitală, dar și mai șocant i s-au părut reacțiile internauților. Apropiatul Anei Morodan a scris totul într-o postare pe Instagram.

Citește și:  Sociolog, despre Ana Morodan: „O femeie cu sufletul praștie care poza în divă”

„Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok.

Citește și:  Accident mortal în Mureș! 3 tineri beți au condus spre drumul morții

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri”, a menționat pe contul său de Instagram, Maurice Munteanu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si