Close sidebar
Close sidebar

O crestina devotata a mers la control la ginecolog, iar logodnicul a parasit-o imediat dupa! Ce s-a intamplat la consultatie?

O vizita la medicul ginecolog a ajuns sa schimbe viata in totalitate a unei tinere. O tanara din Siberia si care provenea dintr-o familie extrem de religioasa, a mers la un consult de rutina la un medic ginecolog.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Siberian Times, in timpul consultatiei, medicul a dezvirginat-o partial, din neatentie, cu ustensilele pe care le-a folosit, iar acest lucru a produs o adevarata drama in familia fetei.

Logodnicul ei, la fel de religios, a descoperit ce se intampla cu iubita lui, si a decis sa mearga la un alt medic pentru mai multe investigati, scrie wowbiz.ro.
In momentul in care medicul i-au spus ca himenul fetei este partial perforat, baiatul a banuit-o imediat de infidelitate, asa ca a decis sa o lase chiar inainte de nunta.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Suparata, tanara l-a dat in judecata pe medicul ginecolog neatent, pentru malpraxis. Medicul a fost concediat, iar tanara a primit o despagubire pentru himenul perforat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI