La cea de-a 27-a editie a "Premiilor Internationale pentru Libertatea

Presei din New York", Meryl Streep a dezvaluit ca fost batuta pe strada. Actrita nu a dat detalii despre cand a avut loc atacul sau cine a fost agresorul, scrie Daily Mail.

"Am avut noroc ca instinctele mele au fost bune. M-am prefacut moarta si am asteptat pana cand loviturile s-au oprit. Trecatorii se uitau socati, dar nu au intervenit sa ma ajute in vreun fel. “, a marturisit vedeta americana.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

"De doua ori in viata mea cand am fost amenintata si m-am confruntat cu violenta fizica reala, am invatat ceva despre viata, asa cum n-as fi putut invata in niciun alt mod. Noi (ca femei) venim cu multe dezavantaje, din trecut si pana in prezent, iar din cauza vulnerabilitatii noastre anticipam pericolul, ne asteptam sa avem parte de el. Suntem foarte alerte, iar acest lucru poate fi foarte util in jurnalismul de investigatie, dar si in actorie “, a declarat celebra actrita.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si