Din nefericire, veștile de acolo nu sunt deloc bune. Soțul ei a murit pe loc, iar ea a avut nevoie de îngrijiri medicale. Liliana Savu Badea împreună cu soțul ei, Liviu Badea, mergeu in Germania la fiica lor.

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Deși inițial s-a crezut că a fost implicată și o altă mașină în accident, se pare că a fost un singur autourism, cel în care erau cei doi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Medicii au confirmat un nou deces cauzat de gripă, fiind vorba de un bărbat din Caraş-Severin

Mai exact, aceștia au oprit pe banda de urgență, s-au dat jos din mașină, însă șoferul a uitat să tragă frâna de mână, iar autoturismul a venit peste bărbat, care a fost trântit la pământ. S-a lovit însă, cu capul de asfalt, lucru ce i-a fost fatal.

Liliana Savu Badea a suferit un șoc, unde a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost nevoie de internare.

Citeste si: Canada mai are o Bianca Andreescu, tot româncă! Gimnasta Ana Pădurariu le-a adus deja canadienilor o medalie la Campionatul Mondial de gimnastică!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si