Close sidebar
Close sidebar

O cunoscută cântăreață de muzică populară, în stare de ȘOC în urma unui accident cumplit! Soțul i-a murit pe loc

Liliana Savu Badea, o cunoscută interpretă de muzică populară din zona Banatului, a fost implicată într-un teribil accident de circulație pe o autostradă din Ungaria.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din nefericire, veștile de acolo nu sunt deloc bune. Soțul ei a murit pe loc, iar ea a avut nevoie de îngrijiri medicale. Liliana Savu Badea împreună cu soțul ei, Liviu Badea, mergeu in Germania la fiica lor.

Citeste si: Așa arată casa natală a lui Ion Țiriac! Miliardarul de 80 de ani și-a trăit copilăria și adolescența pe o stradă liniștită din Brașov! FOTO EXCLUSIV

Deși inițial s-a crezut că a fost implicată și o altă mașină în accident, se pare că a fost un singur autourism, cel în care erau cei doi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Medicii au confirmat un nou deces cauzat de gripă, fiind vorba de un bărbat din Caraş-Severin

Mai exact, aceștia au oprit pe banda de urgență, s-au dat jos din mașină, însă șoferul a uitat să tragă frâna de mână, iar autoturismul a venit peste bărbat, care a fost trântit la pământ.

S-a lovit însă, cu capul de asfalt, lucru ce i-a fost fatal. Liliana Savu Badea a suferit un șoc, unde a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost nevoie de internare.

Citeste si: Canada mai are o Bianca Andreescu, tot româncă! Gimnasta Ana Pădurariu le-a adus deja canadienilor o medalie la Campionatul Mondial de gimnastică!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI