Close sidebar
Close sidebar

O cunoscuta cantareata de muzica populara s-a retras la manastirea Dervent: "Daca nu as avea familie, as ramane aici"

Silvana Raciu s-a retras la manastire! In timp ce alte vedete aleg destinatii exotice de mii de euro, Silvana Raciu prefera vacantele in liniste si rugaciune.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O vacanta spirituala! Asta a ales Silvana Riciu  pentru cei doi copii ai sai. Cei trei "muschetari" au dat anul acesta  parcurile de distractie  pe manastiri, rugaciuni si liniste deplina.

Suna incredibil dar Silvana se gandeste din ce in ce mai mult la o viata monarhala. La manastire se simte mai aproape de Dumnezeu si impacata  cu toate greutatile vietii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Eu daca nu as avea familie si as avea doar meseria, m-as retrage la manastire oricand. As fi foarte fericita. E un loc in care te simti ca-n rai. Nu e nevoi sa mergi dincolo ca sa vezi cum e in rai", spune ea.

Nu le lipseste nimic din ce si-ar dori. Cei mici se joaca, invata rugaciuni si chiar se rasfata cu delicii culinare preparate de bucatarul ingerilor de la manastirea Dervent, parintele Efrem.


 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI