Mai precis, este vorba despre o româncă, în vârstă de 37 de ani, care, în prima zi de muncă în casa italianului, s-a îmbătat bine și i-a distrus apartamentul. Proprietarul s-a văzut nevoit să apeleze la forțele de ordine pentru a reuși să o scoată din casă pe cea căreia i-a vrut să îi facă un bine oferindu-i un loc de muncă.

Citeste si: Doi soți din Italia au îngropat milioane de euro în curtea casei. O parte din bani ar proveni din România

Potrivit anchetatorilor, la baza gestului româncei nu se afla niciun conflict, cu toate că asta au crezut inițial polițiștii. Pur și simplu femeia în vârstă de 37 de ani se afla într-o stare avansată de ebrietate și a hotărât să devasteze apartamentul pe care ar fi trebuit să-l aibă în grijă, notează jurnaliștii publicației italiene Il Mattino di Padova.

Românca nu s-a calmat nici la sosirea forțelor de ordine

Păgubitul a alertat de urgență carabinierii și le-a mărturisit acestora că abia ce a cunoscut-o pe româncă în barul pe care îl deține și că i s-a părut că face un gest frumos oferindu-i un loc de muncă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a fost declarat mort, cu toate că el trăia. Cine s-a stins de fapt în viață în accidentul din Italia

În momentul în care carabinierii au ajuns în apartamentul italianului, au descoperit că femeia în vârstă de 37 de ani trecuse deja la distrugerea bunurilor personale ale victimei. Mai mult, românca nu s-a calmat nici atunci când i-a văzut pe oamenii legii și a luat o bucată de lemn, cel mai probabil piciorul vreunui scaun distrus, și a trecut la amenințări.

Oamenii legii au folosit asupra femeii un spray lacrimogen, dar efectul a fost exact invers. În loc să se liniștească, femeia s-a enervat și mai tare, iar în acel moment agenții au fost nevoiți să folosească pistolul cu electroșocuri. În cele din urmă, românca a fost arestată și dusă la audieri.

Citeste si: Un muncitor român s-a stins din viață în Italia. A murit într-un accident banal cu scuterul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si