Close sidebar
Close sidebar

O directoare de la un liceu din Targu Jiu a venit imbracata mult prea sexy la festivitatea de deschidere a anului scolar - Femeia a stat langa Victor Ponta si a atras toate privirile

Astazi a sunat din nou clopotelul pentru inceperea noului an scolar si elevii, insotiti de parinti, au mers la scoala pentru festivitatea de deschidere a anului scolar.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toti au fost pregatiti pentru acest eveniment, dar unii parca au fost desprinsi din alt film. Spre exemplu, la Colegiu National "Ecaterina Teodoroiu" din Targu Jiu, toate privirile au fost atrase de catre directoarea adjuncta, Mihaela Runceanu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Femeia a purtat o rochita multe prea "indrazneata" si toti au putut sa vada cu ochiul liber asta. Ea a stat la Festivitate chiar langa deputatii Victor Ponta si Alin Vacaru, dar si alaturi de viceprimarul Aurel Popescu.

Intrebata despre tinuta ei, femeia a luat foc si a spus ca nu ar fi vorba despre o tinuta indrazneata, chiar daca, dupa cum se vede, rochita ei a lasat sa se vada mai mult decat ar fi fost nevoie.

"Nu am remarcat-o. Nu stiu daca a avut o tinut provocatoare. Nu pot sa comentez.

La liceul nostru, elevii vin imbracati decent. Nu sunt probleme de acest gen. Vom analiza daca s-a incalcat vreo norma.", a declarat Constantin Huica, profesor CNET, noteaza cei de la adevarul.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI