De când au închiriat o casă numai pentru ei, Abdullah și Alev petrec mult timp împreună și sunt tot mai fericiți. Alev este convinsă că dragostea lui Abdullah pentru ea va conduce către căsătorie și, cu pași mici, dar siguri, frumoasa femeie acaparează, aproape în totalitate, viața iubitului său.

Omer însă, care a dezaprobat de la început “implicarea” lui Alev în viața fratelui său, va avea parte de un șoc atunci când Alev îl avertizează că, foarte curând, ea va face parte din familia Unal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Relația dintre Pembe și Gorkem se deteriorează de la o zi la alta dar frumoasa și apriga soție a lui Fatih reușește să întoarcă situațiile tensionate petrecute între ea și soacră sa, în favoarea ei.

Ce se va întâmpla atunci când Pembe află că soțul său a reluat relația cu Alev puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si