Incidentul a avut loc la o scoala primara din capitala Keniei, Nairobi. Mai grav este faptul ca profesorul i-a indemnat si pe colegii fetei sa o loveasca.

Unul dintre parintii a declarat ca profesoara le-a ordonat colegilor sa o invete pe fata sa citeasca, iar in cazul in care nu va reusi, sa o loveasca.
Profesorul a inceput sa o loveasca pe copila in spate, atunci cand aceasta i-a spus ca ea nu poate sa citeasca.
Fata s-a plans directorului scolii, care i-a permis sa mearga acasa, acolo unde locuieste cu bunica in varsta de 86 de ani.
"Am vizita-o pe fata acasa si era foarte slabita. Se plangea ca o doare burta si spatele" a declarat o vecina pentru Nairobi News. "Mi-a spus ca profesoara si colegii au batut-o la scoala".
Fata a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, sa vomita sange si a fost dusa de urgenta la spital, unde a decedat luni.
Profesorul a fost denuntat la politie, dar pana acum nu s-a luat nicio masura impotriva lui.

Unul dintre parinti a declarat ca profesoara le-a ordonat colegilor sa o invete pe fata sa citeasca, iar in cazul in care nu va reusi, sa o loveasca. Profesorul a inceput sa o loveasca pe copila in spate, atunci cand aceasta i-a spus ca ea nu poate sa citeasca.

Fata s-a plans apoi directorului scolii ca nu se simte bine, iar acesta i-a permis sa mearga acasa, acolo unde locuia impreuna cu bunica in varsta de 86 de ani.

"Am vizita-o pe fata acasa si era foarte slabita. Se plangea ca o doare burta si spatele" a declarat o vecina pentru Nairobi News. "Mi-a spus ca profesorul si colegii au batut-o la scoala".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fata a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, sa vomite sange si a fost dusa de urgenta la spital, unde a decedat luni.Profesorul a fost denuntat la politie, dar pana acum nu s-a luat nicio masura impotriva lui.

Foto: Nairobi News


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si