Răzbunare șocanta după o ceartă între două eleve de 13 ani din Pitești. Una dintre ele a încercat să o otrăvească pe rivală, din cauza unui băiat.

Citește și: Părinții unei adolescente din Vrancea au primit un ordin de restricție după ce fata a fugit de acasă

Cele două fete de 13 ani s-ar fi certat la finalul anului trecut din cauza unui băiat.

Într-un moment de neatenție al victimei, colega sa i-a turnat dezinfectant și săpun lichid în sticla cu suc, în speranța că aceasta se va otrăvi.

Ce s-a întâmplat cu eleva otrăvită de colega sa

Victima a bătut din sticlă, însă a simțit imediat gustul ciudat. Fata a fost dusă de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Din fericire, victima a scăpat ușor și nu a avut nevoie de spitalizare, exceptând îngrijirile medicale necesare în acel moment, potrivit Antena 3.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, precum și a Comisiei mixte de control în unități de educație din cadrul Prefecturii Argeș și a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Argeș.

Tragedie în Argeș

Părinții Antoniei, fata de 17 ani care s-a sinucis ieri, sunt împietriți de durere și nu își explică de ce copila lor a recurs la un asemenea gest.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La scurt timp după tragedie, tatăl Antoniei a postat pe o rețea de socializare un mesaj sfâșietor prin care își strigă durerea și anunță că „o iubește și o va urma.”

Citește și: Militar din Dâmbovița, găsit spânzurat în propria locuință

Miercuri, în jurul prânzului, Antonia a fost găsită moartă în locuința din Mărăcineni. Cei care i-au găsit copilei trupul  fără suflare au fost chiar părinții ei.

Mama și tatăl au rămas fără suflare în momentul în care au văzut că fata lor de 17 ani zăcea, fără viață, într-un ștreang improvizat.

Citește și: Sinucidere misterioasă la numai 16 ani

Au chemat salvarea dar era prea târziu: medicii nu au mai putut face nimic, potrivit z iarobiectiv.ro. În urma ei au rămas râuri de lacrimi și durere! 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si