Close sidebar
Close sidebar

O eleva de 15 ani a murit dupa ce a mancat un kebab de la un fast-food celebru

O fata de 15 ani din Marea Britanie a murit dupa ce s-a oprit la un fast-food impreuna cu un prieten si au manancat kebab de la restaurantul care functiona de peste zece ani.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un restaurant tip fast-food foarte cunoscut in orasul Bath din Anglia a fost ultimul loc in care s-a oprit Chloe Gilbert inainte sa moara. Fata, impreuna cu un prieten, si-au comandat kekab cu salata si chipsuri, iar in mai putin de doua ore, tanara de 15 ani a intrat in soc anafilactic si a murit.

Chloe se stia alergica la lapte si avea mereu un medicament antialergic la ea, insa nu a stiut ca in kekab era si iaurt, produs care i-a produs o reactie alergica extrem de violenta. Desi a fost chemata o salvare, iar medicii au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa ii salveze viata fetei, Chloe a murit pe 5 martie 2017. Tot in acea zi a fost inchis si restaurantul de catre politie si s-a deschis un proces de investigare a standardelor de comert si siguranta produselor alimentare, impreuna cu autoritatile.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Riad Benotman, in varsta de 37 de ani, proprietarul fast-foodului a recunoscut in fata instantei ca nu a actualizat documentatia in ce priveste alergenii si nici nu a marcat produsele alimentare periculoase pentru persoanele cu alergii.

Judecatorul a decis sa il amendeze pe Benotman cu 800 de lire si l-a obligat sa achite costurile de judecata acumulate pana in prezent, 2.000 de lire sterline si i-a spus ca el este cel care va trebui sa traiasca in fiecare zi cu ceea ce i s-a intamplat fetei.

sursa: dailymail.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI