Close sidebar
Close sidebar

O eleva de 15 ani din Botosani a fost violata de profesorul ei, care a ademenit-o intr-o padure

Un profesor de la Liceul cu Program Sportiv Botosani a violat o eleva de 15 ani, care a apelat la el ca sa o ajute intr-o situatie scolara. Fata a depus plangere si a spus cum s-a intamplat.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul a plecat de la o situatie scolara pe care eleva a vrut sa o rezolve si i-a cerut profesorului ajutorul. In data de 3 septembrie, fata s-ar fi intalnit cu profesorul langa padurea de la Rediu, iar acolo, barbatul a violat-o pe eleva.

Fata a depus plangere la Postul de Politie din Stauceni, localitatea in care domiciliaza, iar politistii au preluat cazul si au demarat o ancheta. Profesorul care este acuzat de viol este instructor de lupte greco-romane si are o vechime de 15 ani in invatamant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

sursa: botosaneanul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI