Close sidebar
Close sidebar

O eleva de 16 ani a ramas sa invete dupa ore, dar auzea zgomote ciudate in clasa de langa. Ce a vazut cand s-a uitat pe gaura cheii a socat-o!

Cazul de mai jos a revoltat opinia publica a unui orasel din Statele Unite si a starnit dezbateri aprinse.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat intr-o scoala cu pretentii. Miranda, o eleva in varsta de 16 ani, a mai ramas sa studieze dupa terminarea cursurilor. La un moment dat, ea a auzit zgomote ciudate ce pareau ca vin din sala de clasa alaturata.

Curioasa, dar si putin speriata, a mers si s-a uitat pe gaura cheii pentru a afla ce se intampla. Ceea ce a vazut a socat-o: inauntru era directorul unitatii de invatamant impreuna cu secretara.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Desi erau casatoriti, se pare ca cei doi traiau o poveste de dragoste ascunsa. Tanara a filmat totul cu telefonul mobil, dupa care a publicat imaginile pe o retea de socializare.

In urma scandalului, directorul si secretara au demisionat.

Sursa: kanald.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI