Un incident tragic a avut loc în Neamț, după ce o elevă de 17 ani a ajuns la spital. Aceasta s-a prăbușit de la etajul al doilea al unui internat.

Cum s-a petrecut incidentul?

Tânăra a încercat să coboare în mijlocul nopții pe o sfoară improvizată din șireturi, dezechilibrându-se, apoi a căzut de la aproximativ cinci metri, în zăpadă.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 24 ianuarie, în jurul orei 01:15.

Polițiștii din Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră ar fi căzut de la înălțime. Minora se afla cazată la internatul unei unități de învățământ din municipiul Roman, potrivit verificărilor efectuate de polițiști.

Aceasta ar fi încercat să coboare de la etajul al doilea al internatului, în jurul orei 01:10, folosindu-se de legături improvizate din şireturi. S-a dezechilibrat și a căzut în zăpadă. Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Incident teribil! Un copil de trei ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sibiu

Minora ar fi consumat alcool

Eleva de 17 ani ar fi consumat alcool înainte de faptă. Aceasta a fost adusă la spitalul din Roman. Prima dată a fost diagnosticată cu politraumatism prin cădere de la înălțimea de aproximativ 5 metri, apoi transferată la Spitalul din Iași. 

Citește și: Filmul tragediei din Sibiu, unde un copil de trei ani a căzut de la etaj, în timp ce mama lui era la magazin. Vecinii sunt în stare de șoc: ”Mama copilașului plângea”

Evenimentul a avut loc la câteva zile, după ce o fată de 17 ani din Sibiu a încercat să coboare alături de prietena sa, pe o sfoară improvizată din cearșafuri. Aceasta a căzut și și-a luxat piciorul, potrivit Observatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si