Francisca s-a pregatit singura pentru Evaluarea Nationala si nu a luat ore de la niciun profesor, scrie adevarul.ro.

"Am lucrat individual, suplimentar, fiind constiincioasa in privinta examenului. Am lucrat foarte mult acasa, de una singura, fara ajutorul nimanui. Daca aveam nelamuriri in lucrul suplimentar de acasa ii intrebam pe profesori la scoala. Am avut cei mai buni profesori, dupa cum se observa", povesteste Francisca.

Tanara recunoaste ca nu se astepta sa ia 10 pe linie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu ne asteptam, nici eu si nici profesorii mei. Ne asteptam la o nota mare, de peste 9 sau 9,50. Ne-a surprins intr-un mod placut. As fi ipocrita sa spun ca subiectele au fost usoare. Daca nu erai indeajuns de pregatit, nu ai fi reusit sa le rezolvi. Au fost la matematica doua subiecte de am crezut ca o sa-mi puna capac, dar am reusit sa le duc la bun sfarsit.

Au fost multe momente in care am vrut sa renunt, crezand ca nu este bine ceea ce scriu, dar cineva nu m-a lasat sa ma opresc, acela fiind Dumnezeu".

Francesca provine dintr-o familie de oameni simpli din Dragotesti. Mama este vanzatoare la un magazin, iar tatal lucreaza ca lacatus mecanic. "Parintii au dorit sa merg la pregatire, dar eu nu am dorit", a mai precizat Francesca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si