UPDATE. Potrivit reprezentanților Ministerului Apărării Naţionale, la ora 10.15, în Poligonul Crasna, din judeţul Sălaj, s-a produs un incident pe timpul executării unui exercițiu de aruncare a grenadei. În urma exercițiului, un militar din cadrul Batalionului 315 Artilerie „Simion Bărnuţiu”, din Şimleul Silvaniei, a suferit o rană gravă la picior, potrivit News.ro

Un militar a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Zalău

Acesta a fost transportat în stare stabilă, cu ajutorul unui elicopter SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Citește și: Încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit. Bilanțul a ajuns la 6 victime

“Miercuri, 18 octombrie, în jurul orei 10.15, în Poligonul Crasna, din județul Sălaj, a avut loc un incident pe timpul executării unei ședințe specifice de aruncare a grenadei, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 315 Artilerie „Simion Bărnuțiu'' din Șimleul Silvaniei, a suferit o rană gravă la picior, fiind transportat în stare stabilă cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Zalău. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Au fost aplicate imediat procedurile standard în astfel de situaţii, fiind acordat primul ajutor la faţa locului de personalul medical prezent pe timpul desfăşurării şedinţei de instruire şi altor opt militari aflaţi în proximitatea locului în care s-a produs incidentul. Ulterior, cei opt militari au fost transportaţi cu ambulanţe la acelaşi spital, pentru evaluare şi acordarea îngrijirilor medicale”, au precizat reprezentanţii MApN. 

O comisie de cercetare va stabili împrejurările producerii incidentului

De asemenea, conducerea unităţii a informat Parchetul Militar. Ulterior s-a stabilit o comisie de cercetare în vederea stabilirii producerii incidentului.

UPDATE. Nouă victime sunt transportate la spital, în Zalău.

Știre inițială. În urma exploziei din localitatea Crasna, cinci militari au fost răniți, dintre care doi au răni minore. Ceilalți trei au fost preluați de ambulanță. Aceștia se află în stare conștientă, potrivit G4Media. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Incidentul s-a petrecut în urma unui exercițiu de aruncare a unei grenade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si