Close sidebar
Close sidebar

O explozie la un bloc din Pitesti a bagat panica in locatari! O persoana a ajuns la spital cu arsuri

A fost o noapte de groaza pentru locatarii unui bloc din Pitesti. In mijlocul noptii, o explozie puternica a semanat panica printre oameni. Totul s-a petrecut din cauza unei acumulari de gaze si a unei tigari aprinse in momentul nepotrivit. ##VIDEO35517##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Grozavia s-a petrecut in timpul noptii, la ora la care toata lumea dormea. In apartamentul in care s-a produs explozia, doi frati lucrau de zor la amenajarea acestuia. Era locuinta surorii lor, iar cei doi incercau sa o puna la punct. La un moment dat s-au oprit din lucru, pentru o mica pauza. Unul dintre ei si-a aprins o tigara. Atunci s-a declansat iadul!

Fara sa stie, cei doi frati lucrau pe un teren "minat": in incapere avusese loc o acumulare de gaze, iar scanteia a fost de ajuns pentru a provoca explozia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Localnicii din bloc au scapat doar cu o sperietura zdravana, insa nu la fel de norocos a fost si barbatul care a avut proasta inspiratie de a-si aprinde tigara. Omul este in stare foarte grava, dar stabila.

Marius Pascu- medic de terapie intensiva mobile: „am gasit pacientul stabil, cu arsuri importante la nivelul fetei si cailor aeriene, gradul doi si trei si la nivelul toracelui si membrelor superioare”.

Norocul victimei este ca explozia nu a fost urmata si de un incendiu. Pompierii incearca sa afle care a fost cauza acumularii de gaze in apartament.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI