Această fabrică funcţiona ilegal, într-o hală dezafectată şi producea ţigarete contrafăcute sub denumirea a trei mărci cunoscute.

Fabrică de ţigări care funcţiona ilegal, descoperită de inspectorii ANAF în judeţul Buzău

”Inspectorii antifraudă au identificat la faţa locului atât pachete cu ţigarete contrafăcute marca Marlboro gata de vânzare, cât şi materiale utilizate în fabricarea ilegală a ţigaretelor, precum cca 1000 kg tutun prelucrat, milioane de ambalaje de carton..,

filtre pentru ţigarete şi alte materiale necesare contrafacerii ţigaretelor.

Pentru alimentarea cu energie electrică a liniei clandestine de producţie a ţigaretelor era folosit un grup electrogen de mare capacitate”,  au anunțat reprezentanții ANAF într-un comunicat dat publicităţii, sâmbătă, după- amiază. 

Citeste si: Șeful diplomaţiei europene Josep Borrell: „Rusia pune lumea în pericol de foamete prin blocarea exporturilor de cereale din Ucraina”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O fabrică de ţigări care funcţiona ilegal a fost descoperită de inspectorii ANAF în judeţul Buzău

O fabrică de ţigări care funcţiona ilegal a fost descoperită de inspectorii ANAF în judeţul Buzău

[Sursa foto: PixaBay]

Fabrica a fost descoperită „în urma analizei de risc fiscal şi a monitorizării permanente a pieţei” de către inspectorii ANAF, mai menționează instituţia.  

Citeste si: Elena Udrea și-a făcut planul ca să scape de închisoare. Avocat: „Mai avem de pus la punct...”. Astăzi a fost vizitată de soțul ei

Astfel, inspectorii ANAF au sesizat organele de cercetare penală din cadrul IPJ Buzãu, pentru continuarea verificărilor, conform atribuţiilor legale.

Citeste si: Maia Sandu, declarații după anunțul Comisiei Europene privind aderarea Moldovei la UE: ”Este un moment important pentru viitorul Republicii Moldova”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si