Close sidebar
Close sidebar

O Faimoasa si o Razboinica s-au alaturat aseara echipelor de la “Survivor Romania”

In aceasta seara telespectatorii vor afla cine pierde jocul de imunitate si cine sunt cei trei concurenti nominalizati spre eliminare

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Editia de aseara a reality-ului “Survivor Romania” a adunat in fata micilor ecrane peste un milion si jumatate de fani, plasand Kanal D in preferintele telespectatorilor din intreaga tara.

Dorinta de a castiga meciul de aseara a fost foarte motivanta, intrucat premiul pus in jocul de recompensa, perne si pilote calduroase, le va asigura confortul celor declarati invingatori.

Batalia sportiva intre Faimosii si Razboinicii de la “Survivor Romania” a fost stransa, plina de tensiune. Jocul de recompense a inceput in forta, Faimosii conducand scorul in favoarea adversarilor, insa Razboinicii s-au mobilizat si au preluat conducerea, Claudia Rostas fiind concurenta care a inchis meciul, declarandu-i invingatori pe Razboinici, cu scorul de 10 la 7.  

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Inainte ca cele doua echipe sa isi dea intalnire pe traseul sportiv, doua concurente s-au alaturat acestora, Alexandra Soare, la Razboinici, si Ana Maria Pal, la Faimosi. Alexandra are 24 de ani si este pasionata de tenis, iar Ana Maria are 26 de ani si practica sporturi de contact.

In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Survivor Romania” se va disputa unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, Razboinici si Faimosii isi vor disputa dreptul la imunitate in fata nominalizarilor spre eliminare. Telespectatorii vor afla, in aceasta seara, ce echipa isi va trimite trei concurenti spre eliminare. In Consiliul de eliminare, Dan Cruceru, prezentatorul reality-ului, va face un anunt socant, unul dintre concurenti alege sa se retraga din competitia “Survivor Romania”. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI