Close sidebar
Close sidebar

O familie de romani din Catalonia ne ofera o adevarata lectie de viata! Au reusit sa puna pe picioare o afacere de succes intr-o regiune aflata in plin scandal

Cine nu a reusit sa faca bani in tara, a gasit oportunitati de afaceri in Occident. O familie de romani din Catalonia ne arata ca la capatul lungului drum al perseverentei se afla succesul. Chiar si intr-o regiune care fierbe in scandalul independentei.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu le este usor nici aici oamenilor, dar ne arata ca atunci cand ai un vis si muncesti pentru el, poti ajunge departe.

Domnul Mihai e responsabil in fabrica de ghetarie. E o afacere de familie care ofera locuri de munca mai ales romanilor.

MIHAI DUMITRESCU: “Ne aflam in locul de unde gheata iese, se paseza, dupa aceea se paleteaza.”.

E din Braila si a venit aici cu toata familie. In Fabrica lucreaza aproximativ 80% romani: “Foarte multi muncitori romani. Ne bazam pe ei sunt niste oameni foarte de treaba”.

Aici si grija fata de angajati e la nivel...occidental: “Toata ziua este o lupta continua pentru ca in primul rand conditiile de munca nu sunt dintre cele mai bune, dupa cum bine vedeti temepratura este foarte scazuta, multa umiditate iar pauzele lor trebuie sa fie repetate”. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Afacerea a crescut incet, prin munca, rabdare si perseverenta. Criza declansata odata cu scandalul autonomiei se simte insa si la ghetarie.

“30% din vanzarile care au fost pana sa inceapa criza propriu zisa”, spune Mihai.

Ochii tuturor sunt indreptati acum spre deznodamantul scandalului. "Nimeni din Uniunea Europeana nu ar sprijini autoritatile catalane, daca decid sa mearga mai departe si declara independenta fata de Spania", a avertizat azi presedintele Parlamentului European.

Guvernul spaniol a cerut Cataloniei sa renunte la planurile de independenta. Maine cabinetul se intruneste intr-o reuniune extraordinara pentru activarea articolului 155 din Constitutie privind suspendarea autoguvernarii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI