Suveranul Pontif a sarbatorit astfel „Vinerea Milostivirii” si, potrivit traditiei, a binecuvantat locuintele. 

Papa a sunat la sonerii si a asteptat ca familiile sa ii deschisa. ”Deranjez? Sunt Francisc!”, a intrebat el.
"Unele persoane erau atat de uimite incat s-au apropiat atat de mult incat aproape il atingeau.

Era multa veselie, prospetime, o intalnire fara filtre. O vizita pastorala foarte sincera”, a povestit pentur Il Messaggero monseniorul Fisichella.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Papa a discutat cu credinciosii si s-a interesat de vietile lor de zi cu zi. „Batrani singuri, emotionati de atentia primita. Mame cu copii cu care Papa a glumit. Un domn care s-a prezentat in halat  pentru ca tocmai fusese operat, un tata care statea cu fiii pana cand sotia sa se intorcea de la serviciu. Chiar si o familie de romani, ortodocsi, care i-au primit pe Francisc si pe preot cu multa bucurie”, scrie Il Messaggero despre cei care i-au deschis usa Suveranului Pontif.

In gluma, liderul Bisericii Catolice si-a cerut scuze pentru deranj si a subliniat ca a respectat programul de liniste afisat la intrarea in cladire.
Bergoglio le-a facut cadou tuturor un rozariu si s-a rugat cu ei.
Papa a ales Ostia pentru vizita deoarece este o zona foarte mare si cu mult probleme, o periferie care are nevoie de atenti si de ingrijire”, a explicat Fisichella.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si