UPDATE  

O informație confirmată astăzi de anchetatori, pe platforma fostului combinat siderurgic au avut loc detonări controlate ale unui bloc de zgură. Cele două bucăți au fost proiectate la o distanță de, atenție, un kilometru. Polițiștii fac cercetări pentru a vedea dacă detonarea controlată, dar scăpată de sub control, s-a făcut respectând normele în vigoare. O greșeală este evidentă pentru că două bucăți de zgură n-ar fi trebuit să zboare la o asemenea distanță.

 

Autorităţile din Hunedoara au fost alertate de urgență şi s-au deplasat imediat la locul incidentului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara.

Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.

O familie din Hunedoara s-a trezit cu o piatră de 50 de kilograme în mijlocul casei. Bolovanul a trecut prin acoperiş si s-a oprit într-o cameră de la etajul locuinței

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cât ar fi primit ,,șpagă" un polițist din Vâlcea, pentru a dezvălui informații secrete din dosarele DIICOT

,,În urma unui apel la 112, prin care s-a anunţat faptul că o piatră a căzut prin acoperişul unei case din municipiul Hunedoara. S-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospecială de lucru cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD din cadrul detaşamentului de pompieri Hunedoara.

Concomitent, a fost alertat şi trimis la locul intervenţiei echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic”, a informat, marţi, ISU Hunedoara.

Piatra misterioasă a fost ridicată de anchetatori

Oamenii legii au ridicat piatra misterioasă pentru a efectua o analiză amănunțită. Acum bolovanul se află în posesia IPJ Hunedoara și a fost transportată la Insemex Petroșani.

Din fericire, femeia împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței.

Pagubele materiale sunt uriașe, în urma impactului violent fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și mobilierul din aceasta.

O familie din Hunedoara s-a trezit cu o piatră de 50 de kilograme în mijlocul casei. Bolovanul a trecut prin acoperiş si s-a oprit într-o cameră de la etajul locuinței

Citeste si: Un medic român și-a împușcat fosta iubită și pe soțul acesteia

”Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperişul casei, plafonul unei camere şi mobilierul din aceasta”, mai transmite ISU Hunedoara. 

Citeste si: Bebeluș găsit mort în cutie, într-un cimitir din Capitală

Bolovanul bizar are 30 X15 cm şi 40-50 kg greutate. Totodată, echipajul CBRN sosit la fața locului a stabilit că piatra nu conţine material radioactiv, ci doar probabil zgură şi metal. 

Citeste si: Bolnavii din spitale ar putea rămâne fără mâncare din cauza scumpirilor. Ministerul Sănătății are în plan creșterea alocației de hrană la 20 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si