Doi adulți și un copil în vârstă de 7 ani au fost găsiți fără viață, în cursul serii de luni, într-o locuință din localitatea Vaideeni din județul Vâlcea.

Din primele informații, cel mai probabil, victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

„Cu puţin timp în urmă am fost solicitaţi să intervenim pentru deblocarea unor persoane, posibil intoxicate, în localitatea Vaideeni, sat Marita”, a transmis, în cursul serii de luni, ISU Vâlcea.

Ce s-a întâmplat

La fața locului au intervenit o autospecială cu apă și spumă de la Horezu, dar și una SMURD, de la Stația Grădiștea, dar și o ambulanță SAJ, potrivit news.ro

Sursa menționată arată că la locul tragediei au fost descoperite 3 victime, între care 1 minor și 2 adulți, care nu mai prezentau semne de viață. 

ambulanta

Sărbătoarea Crăciunului le-a adus sfârșitul membrilor unei familii din județul Vâlcea.

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: FOTO/VIDEO- Un bărbat a sfârșit ars de viu, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări, în ziua de Crăciun

„A fost declarat decesul de către echipajul SAJ”, mai arată ISU Vâlcea.

Salvatorii care au intervenit la fața locului au constatat că, cel mai probabil, moartea celor trei victime s-a produs în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

Din informațiile furnizate de IPJ Vâlcea, este vorba despre un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani și un minor de 7 ani. 

„La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Horezu au fost sesizaţi despre faptul că 3 persoane au fost găsite în stare de inconştienţă într-o locuinţă din localitatea Vaideeni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de un bărbat de 32 de ani, o femeie de 26 de ani şi un minor de 7 ani, toţi din localitatea Vaideeni, posibil intoxicate cu gaz. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical din cadrul S.A.J. Vâlcea, care din păcate, a constatat decesul celor 3 persoane”, se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Un fost procuror a venit cu detalii

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, pentru efectuarea necropsiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si