Close sidebar
Close sidebar

Tragedie: o familie întreagă s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unui bloc

Cinci persoane din aceeași familie au căzut în gol de la etajul șapte al unui bloc, de locuințe, din Elveția. Patru dintre ei au pierit pe loc.

Georgiana Balaban,

Tragedie fără margini. O familie s-a aruncat de la etajul șapte.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a petrecut  într-o localitate din Elveția. Cinci oameni au sărit în gol de la etajul şapte al unei clădiri. Patru dintre victime au decedat, iar a cincea este în stare gravă la spital.

Citeste si: Un elev a omorât două profesoare. Tânărul de 18 a fost arestat de oamenii legii

Victimele au fost găsite moarte pe caldarâm, în faţa clădirii cu şapte etaje, din localitatea elveţiană Montreux. Poliţiştii au transmis într-un comunicat că „Cinci persoane au fost găsite la baza unei clădiri. Una dintre cele cinci victime a fost internată la spital și este în stare gravă. Ceilalți patru sunt morți", scrie Daily Mail.

Citeste si: Un copil român de 4 ani a murit în mod misterios într-un spital din Anglia. Medicii au declarat că acest caz nu a fost o urgență

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alexandre Bisenz, purtătorul de cuvânt al poliției, a transmis că oamenii au sărit din locuința lor. S-a întâmplat lângă cazinoul de pe malul lacului orașului, din motive încă necunoscute. Un martor de la fața locului a spus că a văzut oamenii întinși la pământ, desculţi, apoi a alertat de urgenţă poliţia.

Vecinii familiei sunt șocați de gestul lor

În prezent, echipele de criminalistică prelevează mostre de pe balconul apartamentului de la etajul șapte.

În tot acest timp, vecinii descriu o familie liniștită, formată din doi adulți în vârstă de patruzeci de ani, doi adolescenți și o bunica care locuia împreună cu ei.

Citeste si: VIDEO- Un om de afaceri a fost găsit împușcat dintr-o casă din Mizil

Un rezident, care stă la etajul unu al blocului a mărturisit că a auzit o „bufnitură” în jurul orei 7 dimineața.

„Am crezut că este un film prost, nu am putut repara imaginea mai mult de câteva secunde”, a spus el.

La fața locului se află în jur de 30 de polițiști, iar în fața blocului au fost instalate corturi albe de criminalistică.

Montreux, un oraș bucolic pe malul lacului, este cel mai bine cunoscut ca un punct fierbinte turistic și în special pentru festivalul său anual de jazz.

Citeste si: Au trecut 4 ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Care a fost, de fapt, cauza decesului cunoscutului prezentator TV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI