Loredana Dragomirescu- angajata garii: Se invelesc cu o patura, dar copilul este dezvelit. Dumnealor ca parinti stau bine mersi sub patura si copilul vraiste. Pe jos, efectiv? Da, pe gresia aia acolo, dupa automate.

Acestia sunt parintii care ii aplica un astfel de tratament bietului copil de numai doi ani.

-Copilul ala, aveti grija de el? Da, da. Pai in gara asa? Daca nu pleci, iti sparg telefonul.

Loredana Dragomirescu: am inteles ca intretin si relatii sexuale aia in hol... da. n-as putea sa va spun cand, in jurul orei 2, pentru ca noi facem de serviciu permanent aici, fiind de seriviciu o alta colega a mea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Exasperate de situatia creata din 4 ianuarie, cand familia s-a mutat in gara Campina, femeia a sunat la 112 sa ceara ajutor autoritatilor.

Loredana Dragomirescu: Am sunat la 112 sa sesisez avand in vedere ca este vorba despre un copil minor si... am fost intrebata care e urgenta. E focar de infectie aici, pe mine asta ma sperie cel mai tare.

-De ce-ati venit? am venit ca am inteles... ca e copilul asta, traieste cum traieste aici.

bai eu stiu ce vorbeste, ce vorbeste umflata eu stiu prea bine. noi am venit pentru copilul asta. v-a sunat doamna si ati venit.

Loredana Dragomirescu: dupa ora 19 se parcheaza in gara, pana la 7-8-9, depinde cine ii trezeste.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei doi tineri sustin ca nu au unde sa se duca cu pruncul in brate, insa nici n-au vrut ca povestea lor sa ajunga la televizor, de teama autoritatilor. Intre timp, femeia e gravida din nou si... foarte mandra de situatie.

- Stii de ce e mai bine asa? Daca ne dati la televizor, vin mascatii si mi-l iau pe asta din brate. Decat sa mi-l ia din brate, mai bine refuz!

Angajatii garii spun ca cei trei s-au instalat ca la ei acasa in sala de asteptare a garii. Isi usuca hainele pe calorifer, iar noaptea, cand numarul calatorilor scade, femeia si barbatul intretin relatii intime, scrie ziarul Adevarul.
Am sesizat organul de politie, inclusiv am sunat la 112, avand in vedere ca este vorba despre un copil minor, dar am fost intrebata care este urgenta. In conditiile acestea am renuntat sa mai apelez la numarul unic de urgenta, pentru ca riscam sa ma amendeze. Ei au stau in gara din 4 ianuarie. In timpul zilei umbla, bantuie  prin trenuri, iar dupa ora 19.00 se instaleaza in gara pana in jurul orei, 7, 8 dimineata.
Au ca aşternut cartoane pe care le aşeaza pe ciment şi se invelesc cu o pilota, dar copilul este dezvelit. Ei, ca parinti, stau bine mersi sub patura, iar copilul vraişte. Aici este un hol de trecere care are şi rol de sale de aşteptare. Ei reprezinta şi un focar de infectie pentru ca işi usuca hainele copilului peste tot, pe calorifere, se schimba tot aici de haine, pur şi simplu s-au instalat ca la ei acasa. Cel mai tare ma sperie conditiile in care este crescut acest copil. Nici Politia TF de aici de la noi nu poate face nimic pentru ca are program pana la ora 22.00”, spune Loredana Dragomirescu, angajat CFR.

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si