Victoria, o fată în vârstă de 11 ani, se poate lăuda cu o inteligență peste medie. Copila a obținut scorul de 162 la un test IQ, fapt care o poziționează în clasamentul celor mai inteligenți oameni, peste Albert Einstein, Bill Gates sau Stephen Hawking, potrivit informațiilor transmise de dailymail.co.uk.

Victoria, fata cu un IQ mai mare decât Albert Einstein

Rezultatul de 162 la un test IQ o plasează pe Victoria în top 1% din populația britanică, în ceea ce privește inteligența.

Cu toate acestea, Victoria a declarat că uneori este descurajant să fie comparată cum minți strălucite precum Albert Einstein, Bill Gates sau Stephen Hawking. Tânăra, considerată copil minune, își dorește să studieze pe viitor științele.

Citește și: Test de personalitate: Pisica urcă sau coboară? Răspunsul va dezvălui ce fel de om ești

O fată de 11 ani are un IQ mai mare decât Albert Einstein

[Sursa foto: istockphotos]

„Este destul de descurajant să fii comparat cu minți grozave, dar te simți bine și să fii considerat așa de inteligent”, a mărturisit Victoria.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Pe lângă pasiunea pentru studiu, Victoria își cultivă și hobby-urile. Copila iubește actoria, să danseze și să cânte la diferite instrumente muzicale.

„Îmi place foarte mult știința și experimentele, dar îmi place și actoria, dansul și cânt la instrumente muzicale. Fac ateliere de teatru și multe sporturi precum înotul și îmi plac foarte mult subiectele creative. Îmi plac foarte mult puzzle-urile și rezolvarea lucrurilor și cred că voi continua să studiez științe, în special biologia, când voi fi mai mare. Materia mea preferată este biologia și vreau să fiu veterinar când voi fi mai mare pentru că iubesc animalele și nu mă deranjează sângele și lucruri de genul ăsta”, a

mărturisit Victoria.

Părinții tinerei au mărturisit că Victoria a fost inteligentă de când era mică, iar rezultatul testului IQ care a plasat-o în categoria celor mai inteligenți oameni i-a făcut cu adevărat mândri.

„Când era la grădiniță, avea capacitatea de a citi a unui copil de două ori mai mare decât ea și a câștigat premii pentru știință la școală”, a spus mama fetei.

Citește și: Iluzie optică dificilă. Doar 2% dintre oameni găsesc dragonul ascuns printre castele în maxim 9 secunde

Citeste si: Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

O fată de 11 ani are un IQ mai mare decât Albert Einstein

[Sursa foto: istockphotos]

„Întotdeauna am știut că este deșteaptă, a fost mereu în primele seturi și profesorii ei au lăudat-o mereu... Ea este doar un copil normal pentru noi.

Îi place actoria, să danseze și să cânte și nu este genul care să aibă mereu capul înfipt într-o carte. Credem că s-a născut așa. Așa că, când am obținut rezultatele, am fost destul de surprinși, dar incredibil de mândri”, a spus tatăl fetei.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si