Close sidebar
Close sidebar

O fata de 12 ani a fost abuzata de directorul scolii si de trei profesori

O fata in varsta de 12 cu probleme psihice se afla in stare grava la spital dupa ce a fost abuzata de directorul unei scolii si de trei profesori.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc la o scoala din orasul Kako din India, unde mama fetei este cadru didactic. Copila in varsta de 12 ani nu este eleva la scoala respectiva, dar o insotea adesea pe mama.
Femeia isi creste singura fetita care are probleme psihice si a declarat ca o aduce cu ea atunci cand nu are cu cine sa o lase acasa.
Mama le-a declarat jurnalistilor de la Indian Express ca mai multi elevi au venit in graba la ea si i-au adus-o pe copila care sangera puternic.
Fata a fost dusa de urgenta la spital, iar medicii au declarat ca starea ei este critica.
Mama fetei a depus o plagere impotriva directorului scolii si a celor trei profesori care i-au violat fiica si spera sa se faca dreptate in acest caz, scrie

Incidentul a avut loc la o scoala din orasul Kako din India, unde mama fetei este cadru didactic.

Copila in varsta de 12 ani nu este eleva la scoala respectiva, dar o insotea adesea pe mama. Femeia isi creste singura fetita care are probleme psihice si a declarat ca o aduce cu ea atunci cand nu are cu cine sa o lase acasa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mama le-a spus jurnalistilor de la The Indian Express ca mai multi elevi au venit in graba la ea si i-au adus-o pe copila care sangera puternic. Fata a fost dusa de urgenta la spital, iar medicii au declarat ca starea ei este critica.

Mama fetei a depus o plagere impotriva directorului scolii si a celor trei profesori care i-au abuzat fiica si spera sa se faca dreptate in acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI