Incidentul a avut loc la o scoala din orasul Kako din India, unde mama fetei este cadru didactic. Copila in varsta de 12 ani nu este eleva la scoala respectiva, dar o insotea adesea pe mama.
Femeia isi creste singura fetita care are probleme psihice si a declarat ca o aduce cu ea atunci cand nu are cu cine sa o lase acasa.
Mama le-a declarat jurnalistilor de la Indian Express ca mai multi elevi au venit in graba la ea si i-au adus-o pe copila care sangera puternic.
Fata a fost dusa de urgenta la spital, iar medicii au declarat ca starea ei este critica.
Mama fetei a depus o plagere impotriva directorului scolii si a celor trei profesori care i-au violat fiica si spera sa se faca dreptate in acest caz, scrie

Incidentul a avut loc la o scoala din orasul Kako din India, unde mama fetei este cadru didactic. Copila in varsta de 12 ani nu este eleva la scoala respectiva, dar o insotea adesea pe mama. Femeia isi creste singura fetita care are probleme psihice si a declarat ca o aduce cu ea atunci cand nu are cu cine sa o lase acasa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama le-a spus jurnalistilor de la The Indian Express ca mai multi elevi au venit in graba la ea si i-au adus-o pe copila care sangera puternic. Fata a fost dusa de urgenta la spital, iar medicii au declarat ca starea ei este critica. Mama fetei a depus o plagere impotriva directorului scolii si a celor trei profesori care i-au abuzat fiica si spera sa se faca dreptate in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si