Poliția germană spune că doi copii au fost reținuți, fiind suspectați de uciderea fetiței de 12 ani, găsită moartă la începutul acestei săptămâni într-o pădure.

Citește și: A făcut atac de cord și a murit la înmormântarea fiului și a nepoțelului de 3 ani, ambii asasinați

Procurorul Mario Mannweiler le-a declarat reporterilor că „trebuie să presupunem că infracțiunea a fost comisă de doi copii din cercul de cunoștințe (al victimei)".

Citește și: O tânără de 22 de ani s-a mutilat singură cu ciocanul și a mințit că a fost traficată. A primit 8 ani de închisoare pentru "delir"

Cele două persoane suspecte, care au 12 și 13 ani, au mărturisit uciderea fete, a spus un ofițer de poliție citat de ABC News.

„Este de neînțeles și insuportabil că, la doar 12 ani, copiii sunt capabili de asemenea acte oribile”

Invocând vârsta suspecților, oficialii au refuzat să ofere detalii suplimentare cu privire la identitatea, sexul, motivul lor sau dacă o cunoșteau pe victimă de la școală.

Presa germană scrie, totuși, că este vorba de două fete care au înfăptuit oribila crimă, din grupul de cunoștințe al victimei. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

luise germania padure

Poliția germană a căutat-o timp de două zile pe micuța Luise

[Sursa foto: Twitter]

Din cauza vârstei lor, cele două fete scapă de orice răspundere penală, limita de vârstă fiind de 14 ani în Germania.

Prin urmare, ele nu au fost arestate, ci luate în custodia unui birou de protecție a minorilor.

Poliția a spus că victima avea mai multe răni înjunghiate și a murit din cauza pierderii de sânge.

Guvernatorul statului Renania de Nord-Westfalia, unde se află Freudenberg, s-a declarat îngrozit de crimă.
„Renania de Nord-Westfalia este îndurerată”, a spus Hendrik Wuest. „Este de neînțeles și insuportabil că copiii sunt capabili de asemenea acte oribile.”

El a promis că autoritățile vor face tot ce le stă în putință pentru a face lumină asupra motivelor și împrejurărilor crimei.

Fetele suspecte au fost vizate de anchetatori deoarece declarațiile lor de la o audiere inițială contraziceau declarațiile altor martori.

La o audiere repetată, luni, în prezența tutorilor legali și a psihologilor, fetele s-au confruntat cu contradicțiile și, în cele din urmă, au mărturisit fapta. Ambele fete nu fuseseră anterior considerate suspecte de poliție.

„După mai bine de 40 de ani de serviciu, există încă evenimente care te lasă cu gura căscată”, a declarat vicepreședintele poliției din Koblenz, Jürgen S.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si