O fata in varsta de 12 ani din statul american Georgia a recurs la un gest extrem dupa ce a fost abuzata sexual de un membru al familiei. Ea a ales sa faca publica povestea sa si a transmis in direct sinuciderea. In filmulet, ea povesteste timp de 42 de minute cum o ruda a abuzat-o sexual, iar apoi i-a spus sa se sinucida. Apoi fata de 12 ani, Katelyn Nicole Davis se spanzura in fata casei.
Filmarea continua inca 20 de minute dupa gestul socant al fetei.
Filmarea a devenit virala pe internet, iar politistii incearca acum stergerea lui de pe retelele de socializare, scrie New York Post.
De asemenea politia ancheteaza acum  si moartea adolescentei.

O fata in varsta de 12 ani din statul american Georgia a recurs la un gest extrem dupa ce a fost abuzata sexual de un membru al familiei. Ea a ales sa faca publica povestea sa si a transmis in direct sinuciderea.

In filmulet, ea povesteste timp de 42 de minute cum o ruda a abuzat-o sexual, iar apoi i-a spus sa se sinucida. Apoi fata de 12 ani, Katelyn Nicole Davis se spanzura in fata casei. Filmarea continua inca 20 de minute dupa gestul socant al fetei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Filmarea a devenit virala pe internet, iar politistii incearca acum stergerea ei de pe retelele de socializare, scrie New York Post . De asemenea politia a deschis o ancheta in ceea ce priveste  moartea adolescentei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si