Close sidebar
Close sidebar

O fata de 12 ani s-a sinucis live pe Facebook dupa ce a fost abuzata sexual de o ruda

O fata in varsta de 12 ani s-a sinucis dupa ce a fost abuzata sexual de o ruda. Momentul socant a fost transmis live pe Facebook.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

O fata in varsta de 12 ani din statul american Georgia a recurs la un gest extrem dupa ce a fost abuzata sexual de un membru al familiei. Ea a ales sa faca publica povestea sa si a transmis in direct sinuciderea. In filmulet, ea povesteste timp de 42 de minute cum o ruda a abuzat-o sexual, iar apoi i-a spus sa se sinucida. Apoi fata de 12 ani, Katelyn Nicole Davis se spanzura in fata casei. Filmarea continua inca 20 de minute dupa gestul socant al fetei.
Filmarea a devenit virala pe internet, iar politistii incearca acum stergerea lui de pe retelele de socializare, scrie New York Post.
De asemenea politia ancheteaza acum  si moartea adolescentei.

O fata in varsta de 12 ani din statul american Georgia a recurs la un gest extrem dupa ce a fost abuzata sexual de un membru al familiei.

Ea a ales sa faca publica povestea sa si a transmis in direct sinuciderea.

In filmulet, ea povesteste timp de 42 de minute cum o ruda a abuzat-o sexual, iar apoi i-a spus sa se sinucida. Apoi fata de 12 ani, Katelyn Nicole Davis se spanzura in fata casei. Filmarea continua inca 20 de minute dupa gestul socant al fetei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Filmarea a devenit virala pe internet, iar politistii incearca acum stergerea ei de pe retelele de socializare, scrie New York Post . De asemenea politia a deschis o ancheta in ceea ce priveste  moartea adolescentei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI