Un bărbat este acuzat de poliție că a împușcat o fată de 14 ani în timp ce aceasta se juca împreună cu alți copii de-a v-ați ascunselea. 

Incidentul șocant a avut loc în statul Louisiana, SUA, conform sursei citate

Citește și: Durere fără margini, după ce Mihaela Pantilimon, o profesoară de religie din Focșani, a murit: „Un om blând, minunat”

Mai mulți copii se jucau de-a v-ați ascunselea și se ascundeau pe proprietatea bărbatului din localitatea Starks, a transmis biroul șerifului din Calcasieu.

"Am văzut umbre în fața casei"

David Doyle, în vârstă de 58 de ani, le-a spus detectivilor că și-a luat arma când a văzut umbre în afara casei sale și a crezut că poate fi vorba de un jaf.

El i-a împușcat pe oamenii pe care i-a văzut fugind, neștiind că trage în copii inocenți, potrivit oficialilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat și-a ucis soția și i-a aruncat cadavrul într-un râu

Din fericire, fata a fost transportată la spital cu răni care nu sunt considerate că-i pun în pericol viața.

David Doyle (foto dreapta) a fost arestat și acuzat de agresiune gravă cu armă de foc și descarcarea ilegală a unei arme de foc, au mai transmis oficialii.

Serie de împușcături fatale cu tineri și copii, în SUA

Împușcăturile declanșate de circumstanțe banale sunt la ordinea zilei în SUa, iar tot mai mulți copii cad victimă armelor de foc.

Luna trecută, două majorete au fost împușcate într-o parcare de un supermarket din Texas, după ce una dintre ele a încercat din greșeală să intre în mașina greșită.

Kaylin Gillis

Kaylin Gillis, impuscata din greseala

[Sursa foto: Twitter]

O altă fată, Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcată și ucisă în statul New York, când mașina în care conduceau ea și prietenii ei a greșit locația în timp ce căuta casa unui prieten.

Ralph Yarl, în vârstă de 18 ani, a fost împușcat și rănit după ce a mers la o casă greșită din Kansas City pentru a-și lua frații mai mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si