Close sidebar
Close sidebar

O fata de 18 ani a adus pe lume o fetita, in urma relatiei incestuoase pe care o are cu tatal ei. Cei doi sunt disperati ca protectia copilului le-a luat bebelusul

O tanara in varsta de 18 ani a adus pe lume o fetita in urma relatiei incestuoase pe care o are de mai multa vreme cu tatal ei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sara (18 ani) si Cris (36 de ani) spun ca si-au inceput relatia amoroasa in mod firesc, asa cum incepe orice relatie. "Mai intai am flirtat, apoi am inceput sa petrecem cat mai mult timp impreuna, am capatat incredere unul in celalalt, iar lucrurile au decurs de la sine", spune Sara.

Sara si Cris traiesc in Spania, acolo unde incestul nu este interzis prin lege, si nimeni nu ii poate trage la raspundere pentru relatia pe care apropiatii si oameniidin jur nu o vad cu ochi buni.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

"Suntem tata si fica, dar ea nu m-a vazut niciodata ca pe un tata deoarece am fost mereu prietenul ei si nu o figura paterna", a declarat Cris.
Sara a ramas insarcinata cu tatal ei si a adus pe lume o fetita, pe care si-ar fi dorit sa o creasca impreuna. Din pacate, serviciille pentru protectia copilului le-au luat-o la scurt timp dupa nastere, deoarece fosta sotie (mama Sarei) l-a acuzat pe Cris de violenta domestica.

 

"Relatia noastra este atipica, dar pentru copil ar fi mult mai rau sa creasca intr-un centru de plasament, sau sa fie dat spre adoptie", a declarat Sara. Ea a spus ca este sigura ca ea si Cris ar fi niste parinti buni si spera ca bebelusul sa revina in sanul familiei.

Foto: Cronica Balear

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI