Ea a scris ca a avut „o legatura instanta” de cand l-a intalnit si ca sunt indragostiti nebuneste unul de celalalt. „Este extrem de grav pentru amandoi. Este a doua mea relatie serioasa. Dupa un an de relatie, ne-am casatorit. Ne-am mutat unul cu celalalt, iar nunta ar trebui sa aiba loc in sase luni. Ne intelegem perfect. Este sufletul meu pereche. Nu stiu ce ma voi face fara el”, a scris ea, potrivit The Sun.

Femeia a povestit si cum a aflat totul: „I-am cerut sa imi arate o poza cu tatal lui adevarat, iar cand am vazut-o, aproape am lesinat. Mi-a aratat o poza cu tata”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Ma simt distrusa, ranita, rusinata, sfasiata. Nu stiu ce sa fac. Nu stiu cum voi explica familiei si prietenilor mei. Cel mai rau este ca il iubesc. Stiu ca nu vom putea fi impreuna, insa pana ieri credeam ca vom imbatrani amandoi. Ce sa fac? Ce as putea sa fac”, a mai scris tanara.

A primit numeroase sfaturi de la cei care au citit povestea, iar multi i-au sugerat sa ceara ajutor profesional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si