Poliția a fost sesizată marți seara cu privire la faptul că o femeie de 30 de ani care consumase băuturi alcoolice a mers la domiciliul mamei iubitului său din comuna Vlădeni unde a provocat un scandal uriaș.

Victima avea ordin de restricție

În luna februarie, Judecătoria Iași a emis un ordin de protecție față de agresoare prin care s-a dispus evacuarea din locuința victimei dar și obligația de a păstra o distanță minimă față de femeie și locuința acesteia.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie”, faptă prevăzută de Legea 217/2003 şi „violenţa în familie”, faptă care este prevăzută de Codul Penal.

Femeia atacatoare a fost reținută pentru 24 de ore și astăzi instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Doi tineri au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe

Doi tineri din Craiova au fost reținuți de polițiști, după ce ar fi săvârșit infracțiunea de loviri și alte violențe. Cei doi au 17, respectiv 19 ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Doi tineri, de 17, respectiv 19 ani, au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe.

“La data de 03 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri de 17 şi 19 ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. 

În fapt, în seara zilei de 20 iunie a.c.,

poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr de 22 de ani, din comuna Bucovăţ, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, în timp ce se afla în cartierul 1 Mai, ar fi fost  agresat fizic  de persoane necunoscute.

În urma cercetările efectuate de poliţişti au fost identificaţi doi tineri, de 17 şi 19 ani, ambii din municipiul Craiova, aceştia fiind bănuiţi că în urma unui conflict spontan l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 22 de ani.”,  transmit autoritățile.  

“În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.”,   mai transmit autoritățile.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si