Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost gasita decedata si complet dezbracata in propriul apartament

La fata locului au intervenit imediat politisti, criminalisti un echipaj de ambulanta si pompierii gherleni, care au constatat ca usa imobilului nu este inchisa cu cheia, iar pe holul apartamentului era intinsa o femeie complet dezbracata, in stare avansata de putrefactie, scrie someseanul.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un apel la 112 a anuntat miercuri, in jurul orei 17:00, faptul ca o femeie, care locuia pe Aleea Fagului din Gherla, nu a fost vazuta de mai multe zile, iar in zona apartamentului este un miros sufocant.

La fata locului au intervenit imediat politisti, criminalisti un echipaj de ambulanta si pompierii gherleni, care au constatat ca usa imobilului nu este inchisa cu cheia, iar pe  holul apartamentului era intinsa o femeie complet dezbracata, in stare avansata de putrefactie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Criminalisti au inceput imediat cercetarile, fiind vorba de o moarte suspecta.

Trupul femeii urmeaza sa fie transportat la Institutul de Medicina Legala din Cluj, in vederea efectuari necropsiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI