Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost găsită moartă în râul Tisa

Fata victimei spune că mama ei ar fi plecat de acasă cu gândul de a se sinucide.

Diana Puiu,

O femeie a fost găsită moartă în râul Tisa

[Sursa foto: Digi24.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Ionela Cozma, a informat că trupul unei femei a fost găsit în râul Tisa.

„Poliţiştii Secţiei 6 Rurală Sarasău, au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că mama sa a plecat de la domiciliu cu intenţia de a se sinucide. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au procedat la căutarea femeii dispărute, iar după aproximativ 40 de minute de căutări în locul indicat, aceasta a fost găsită decedată”, a spus Ionela Cozma.

Citeste si: Trupul unui bărbat a fost găsit în stare de putrefacție la marginea unei păduri

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia avea vârsta de 53 de ani. Aceasta a fost transportată la morgă, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde se va efectua necropsia.
„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai precizat Ionela Cozma.

Fata spune că femeia ar fi plecat de acasă cu gândul de a se sinucide.

Trupul unui bărbat a fost găsit în stare de putrefacție la marginea unei păduri

Un bărbat din Mehedinți a fost găsit mort, pe data de 8 august, la marginea unei păduri. Trupul acestuia a fost găsit în stare de putrefacție. Descoperirea vine la câteva săptămâni după ce bărbatul și-ar fi violat soacra sub ameenințarea sabiei.

De atunci, bărbatul a fost de negăsit. Anchetatorii cred că este vorba de o sinucidere.

Citeste si:  Doi studenți marocani au fost arestați după ce ar fi ucis un tunisian

„La data de 25 iulie a.c., ora 11.20 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Izvorul Bârzii au fost sesizați telefonic de către o femeie de 71 de ani, din județul Mehedinți, referitor la faptul că a fost victima unui viol.

În urma verificărilor efectuate, a fost stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din județul Mehedinți, cunoscând faptul că femeia locuia singură, în data de 24 iulie a.c., în jurul orei 22.00, ar fi pătruns în locuința acesteia și ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale.”, anunța, atunci, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI