Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost atacată în plină stradă de către partenerul său de viață cu un cuțit, în zona magazinului Supeco din municipiul Slatina.

Agresorul a fugit de la locul faptei

Aceasta a fost înjunghiată în zona gâtului și a spatelui de către partener, iar a cesta a fugit imediat de la locul faptei lăsând-o pe femeie în stația de autobuz rănită. Se pare că poliţiştii l-au găsit pe agresor acasă, în localitatea Perieţi, acesta plecând spre casă liniştit imediat după ce şi-a înjunghiat soţia cu care

era în divorţ. 

Citeste si: Scene șocante. O femeie și-a ucis soacra în bătaie, după ce au consumat alcool

„În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crişan, o femeie ar fi fost înjunghiată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului şi a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Poliția l-a găst pe agresor[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Atac armat în Anglia: șase morți, printre care și un copil

Femeia este în stare stabilă

Din fericire, femeia care a fost agresată de către soțul ei în plină stradă, este acum într-o stare stabilă, după ce a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aceasta a fost înjunghiată în zona gâtului și a toracelui cu un cuțit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Revenim cu detalii.....

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si