Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost injunghiata in tramvai! Calatorii au urmarit scena socati, insa nimeni nu a intervenit pentru a o ajuta!

Incident socant, astazi, la Timisoara. O femeie a fost injunghiata de un barbat in timp ce calatorea cu tramvaiul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit martorilor, femeia si barbatul, care au varste de aproximativ 30 de ani, calatoreau impreuna si parea ca ar fi fost iubiti, din discutiile pe care le purtau si care se aprinsesera. La un moment dat, barbatul a inceput sa o loveasca cu pumnii pe femeie, culminand totul cu injunghierea acesteia. Nimeni din tramvai nu a sarit sa o ajute.

Femeia a primit un cutit in picior, moment in care o calatoare a tipat la vatman sa opreasca si a sunat la 112. Agresorul a coborat victima din tramvai incercand sa fuga, dar la scurt timp au sosit politistii si echipajul de salvare. Oamenii legii l-au prins pe agresor, iar femeia a fost dusa la spital.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Sursa: Banatulazi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI