Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost lovită mortal de un tren, la Sibiu

Un tren a lovit mortal o femeie, la Sibiu, în localitatea Micăsasa. Tragicul accident s-a petrecut chiar în această dimineață

Elena Tasca,

O femeie a fost lovită mortal de tren, la Sibiu

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tren a lovit mortal o femeie, în localitatea Micăsasa din județul Sibiu. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 08:10, în această dimineață.

O femeie a fost lovită mortal de tren

Un tren a accidentat mortal o femeie în jurul orei 08:10, în această dimineață. Tragicul accident s-a petrecut în localitatea Micăsasa, din județul Sibiu. Potrivit primelor informații, trenul a surprins cu locomotiva, în gabaritul căii ferate, o femeie, dar și o bovină. Femeie care și-a pierdut viața pe șina de cale ferată avea 64 de ani. 

La fața locului au ajuns imediat un echipaj SMURD, pentru a oferi femeii accidentate îngrijirile medicale necesare. Din păcate, medicii au confirmat decesul, iar intervenția a fost preluată de organele abilitate.

"În urma unui apel la 112, un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Copșa Mică a intervenit pe raza localității Micăsasa pentru a acorda asistență medicală unei femei care a fost lovită de tren. Femeia în vârstă de 64 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, la fața locului intervenția fiind preluată de organele abilitate", a transmis Raluca Marcu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Autoritățile cercetează circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul accident în care o femeie și-a pierdut viața.

"Astăzi, în jurul orei 08,10, în zona localității Micăsasa, un tren a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal o femeie în vârstă de 64 de ani, din Micăsasa și o bovină.

În cauză, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Sibiu efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest eveniment", transmite IPJ Sibiu.

Știre în curs de actualizare

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI