Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost obligată să curețe mizeria făcută de fiica ei în avion. Fetița are doar doi anișori

Jessie James Decker, o cunoscută cântăreață americană de muzică country, în vârstă de 34 de ani, a povestit recent pe rețelele sociale despre o experiență neplăcută pe care a trăit-o sora sa însărcinată în cinci luni, Sidney Rae Bass, în timpul unui zbor cu United Airlines, notează jurnaliștii de la Mirror.

Alexandra Costea,

O femeie a fost obligată să curețe mizeria făcută de fiica ei în avion. Fetița are doar doi anișori

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Mirror, Jessie a relatat că sora sa călătorea împreună cu fiicele sale, Brooklyn Rae, în vârstă de 5 ani, și Blaire, în vârstă de 2 ani, și s-a simțit umilită când a fost forțată să curețe floricelele vărsate de Blaire pe podea și să șteargă cu un șervețel umed.

Jessie a postat pe rețelele sociale povestea surorii sale mai mici pe data de 16 aprilie, imediat după ce aceasta i-a trimis un mesaj despre incidentul neplăcut petrecut în timpul zborului cu United Airlines.

„După cum știți, sora mea este însărcinată în cinci luni, are un risc ridicat și călătorește, de asemenea, singură cu cele două fetițe ale ei”,  a povestit Jessie pe Instagram.

Citește și: Fenomen straniu pe cer, alături de Aurora Boreală. Imaginile sunt analizate de cercetători

„Blaire a vărsat din greșeală niște floricele de porumb pe culoarul avionului, iar însoțitorul de bord a venit la Sydney cu un sac de gunoi și un șervețel umed, spunându-i că pilotul comandant al aeronavei vrea ca Sydney să curețe fiecare firimitură”, a

mai spus artista.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Sărmana mea soră stătea în patru labe pe culoar și plângea complet umilită și epuizată, în fața copiilor ei, în timp ce toți ceilalți pasageri o priveau. Bine lucrat, United!”, a declarat Jessie.

Soțul femeii s-a arătat revoltat de incident pe rețelele de socializare

Mai mult, pe lângă faptul că artista a fost indignată de comportamentul însoțitorului de zbor, acesta i-ar fi spus surorii sale că floricelele vărsate de fiica sa ar putea pune în pericol siguranța pasagerilor, chiar dacă erau doar niște mici resturi pe podea.

Mai apoi, Jessie a descoperit că aceeași companie aeriană, United Airlines, a fost cea care i-a dat fetiței de 2 ani floricelele în primul rând.

Citește și: Descoperire macabră pe aeroport! Un bărbat a fost găsit fără suflare în trenul de aterizare al unui aeronave

Nu numai Jessie a fost nemulțumită în urma acestui incident. Soțul lui Sidney, Anthony Bass, aruncătorul echipei de baseball Toronto Blue Jays, a postat și el un tweet în aceeași zi, 16 aprilie, în care a criticat comportamentul companiei United Airlines. „Însoțitorul de zbor @united tocmai a făcut-o pe soția mea însărcinată în 22 de săptămâni, care călătorește cu două fetițe de 5 ani și 2 ani, să stea în patru labe pentru a ridica mizeria de la floricelele de porumb vărsate de fiica mea cea mică. Voi glumiți cu mine?”.

Femeia călătorea singură fiind însărcinată și având doi copii mici

United Airlines a răspuns la acest tweet scriind că: „Bună, Anthony. Cu siguranță înțelegem îngrijorarea dvs. și am dori să analizăm acest lucru. Când aveți un moment, vă rugăm să trimiteți numărul de confirmare DM al soției dvs. împreună cu orice detalii suplimentare privind interacțiunea ei cu acest membru al echipajului”. 

Citește și: Haos pe aeroportul Otopeni! Zeci de pasageri nu au mai avut loc în avion: „Mi-am luat oul să ciocnesc în avion și n-am apucat să urc”

În urma postării, au apărut numeroase comentarii pe Instagram și Twitter. Un utilizator de pe Instagram a scris: 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Zbura singură. Cu doi copii. Însărcinată. Stop. Toți avem locuri de muncă. Echipajele o fac în fiecare zi. Sunt floricele de porumb, nu vomă. Aspiratoarele funcționează excelent”.

„Companiile aeriene comerciale nu sunt locul de joacă pentru copii. Asumă-ți responsabilitatea pentru copiii tăi!”,  a comentat altul.

Citește și: VIDEO- Supraponderalii vor să primească un grad de confort mai ridicat în avion: „Toți pasagerii de talie mare ar trebui să aibă un loc gratuit suplimentar sau chiar două sau trei”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI