Un caz șocant s-a petrecut în comuna Lunca Cernii, din județul Hunedoara. După ce și-a alertat fiica că ar fi fost lovită de propriul frate cu un topor, o femeie a fugit de acasă. Nu doar ea ar fi căzut victimă bărbatului, ci și mama acestora, pe care individul ar fi lovit-o.

A fugit de acasă după ce fratele a atacat-o

Incidentul s-a petrecut în prima zi a lunii septembrie, în jurul orei 23.00,

în comuna Lunca Cernii, din județul Hunedoara. O femeie în vârstă de 54 de ani își anunța fiica că a fost atacată cu toporul de propriul frate, un bărbat în vârstă de 51 de ani. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi atacat-o și pe mama lor, o bătrână în vârstă de 85 de ani.

Citește și: Avocatul lui Vlad Pascu susține că Sebi și Roberta ar fi fost sub influența alcoolului la momentul tragediei: "0,7 spre 1 la mie"

O femeie a fugit de acasă după ce i-a mărturisit fiicei sale, că propriul frate o atacase cu un topor.

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

După ce a vorbit cu fiica sa la telefon, femeia a fugit de acasă. În dimineața zilei de 2 septembrie, fiica victimei alerta autoritățile cu privire la disparția mamei sale. Mai multe echipaje s-au mobilizat pentru a găsi victima, femeia fiind identificată de autorități în seara aceleiași zile.

Victima a fost găsită în proximitatea zonei cătunului Știubei, din comuna Lunca Cernii. Femeia era epuizată și nu avea răni specifice unei loviri cu un obiect tăietor.

În schimb, femeia era lovită în zona genunchiului drept, prezentând o echimoză, produsă de o bâtă de lemn. Aceasta a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijir medicale.

Autoritățile fac verificări într-un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violență în familie.

Citește și: S-a urcat în mașină și a început să gonească pe străzile din oraș, fără a-i păsa de reguli. Ireal cu ce viteză circula un bătrân de 71 de ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

O femeie a fugit de acasă după ce i-a mărturisit fiicei sale, că propriul frate o atacase cu un topor.

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"La data de 01 septembrie 2024, în jurul orei 23:00, un bărbat de 51 de ani, din comuna Lunca Cernii, județul Hunedoara, și-ar fi agresat mama în vârstă de 85 și pe sora sa de 54 de ani, aceasta din urmă fugind de la fața locului.

Femeia de 54 de ani, în jurul orei 23:10, și-a sunat fiica căruia i-ar fi spus că, a fost lovită cu toporul în zona picioarelor de către bărbatul de 51 de ani, solicitându-i ajutorul de a veni după ea, precizând că, în acel moment s-ar afla în proximitatea cătunului Știubei, comuna Lunca Cernii.

La data de 02 septembrie 2024, în jurul orei 11:30, fiica victimei, a anunțat poliția cerând sprijinul polițiștilor în vederea căutării și depistării mamei sale.

De la primirea sesizării, de îndată, polițiștii au demarat efectuarea unei ample activități de verificare, căutare și găsire a femeii de 54 de ani.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Au fost instituite multiple echipe pentru căutarea victimei, la care au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, ai structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, lucrători ai Serviciului Acțiuni Speciale Hunedoara, alături de jandarmii Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, sprijiniți de către Serviciul Salvamont al Județului Hunedoara, care au folosit o dronă pentru găsirea persoanei și Serviciul Salvamont al Județului Caraș-Severin, care au venit în sprijinul căutărilor cu un elicopter, precum și implicarea unui număr mare de voluntari din comuna Lunca Cernii, județul Hunedoara.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate acordat de către Biroul de Analiză a Informațiilor Hunedoara și de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La data de 02 septembrie 2024, în jurul orei 20:00, în urma activităților investigativ-operative și de căutare efectuate de către reprezentanții tuturor instituțiilor implicate, polițiștii au găsit femeia de 54 de ani, în proximitatea zonei cătunului Știubei din comuna Lunca Cernii, județul Hunedoara, care se afla într-o stare de epuizare fizică, fără a prezenta leziuni produse de un corp tăietor, doar o echimoză în zona genunchiului drept indicată ca fiindu-i produsă de către bărbatul de 51 de ani, prin lovirea acesteia cu o bâtă din lemn.

Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violență în familie în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii acestor infracțiuni", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si