Melody Felicano Johnson se confruntă cu mai multe acuzații: tentativă de omucidere de gradul I, tentativă de agresiune gravă și adăugare de otravă la mâncare sau băutură. 

Citește și: Crima de la Mangalia: Cine este fata de 18 ani suspectă că și-a omorât prietena? Tânara din Vaslui a fost reținută

Totul s-a petrecut după ce soțul ei a trimis poliției un videoclip în care femeia pare că toarnă înălbitor de rufe în ibricul de cafea.

Un mare juriu de stat a inculpat-o pe Melody Felicano Johnson în luna iulie, potrivit The Guardian.

Conform documentelor instanței, Johnson era în proces de divorț de soțul ei,  ofițerul SUA Roby Johnson.

Soții Johnson locuiau împreună și au un copil, dar treceau printr-un proces de divorț, se arată în documentele instanței.

Cafeaua avea un gust suspect

Cafeaua avea un gust suspect

Cum a descoperit soțul că e otrăvit zilnic

Soțul lui Melody Johnson a început să observe, pe la sfârșitul lunii martie, că cafeaua lui avea un gust prost când era staționat în Germania ca parte a forțelor aeriene americane.

Roby Johnson a continuat să bea cafeaua în următoarele două-trei săptămâni; dar când a observat gustul ciudat rămas, a cumpărat teste pentru conținutul chimic al lichidelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O româncă a fost găsită fără suflare în pat. Cel care a făcut descoperirea este soțul ei. Italianul a fost închis în trecut pentru violență domestică

A testat apa de la robinet, care a dat rezultate normale. Când a trecut la testarea cafelei, rezultatul a indicat niveluri ridicate de clor.

Documentele prezentate în instanță au relatat că soțul a instalat o cameră de luat vederi în casa lui prin care a vrut să verifice ce se petrece cu cafea lui.

Așa a filmat-o pe Melody turnând ceva alb în ibricul de cafea. Lucrurile nu s-au oprit aici, însă.

Femeia nu a fost ușor de prins

Roby Johnson a declarat că soția sa știa că el își pregătește vasul cu o seară înainte, astfel încât tot ce avea nevoie era să pornească aparatul a doua zi dimineață pentru a-și face cafeaua.

Din acel moment, bărbatul a încetat să mai bea cafeaua, dar a continuat să pretindă că o bea „pentru că nu a vrut să facă un raport despre asta în timp ce se afla în Germania”.

Cuplul s-a întors în SUA pe 28 iunie. Și pe 1 iulie, au ajuns la baza forțelor aeriene Davis-Monthan din Tucson, unde au fost plasați într-un hotel temporar. În timp ce se afla la hotel, Roby Johnson a instalat din nou o cameră. Și patru zile mai târziu, camera a înregistrat cum „Melody [a mers] la aparatul lui de cafea și a turnat [a] ceva în rezervorul lui de apă”, au spus documentele instanței.

Cu toate că militarul SUA a depus o plângere la poliția din Tucson și le-a arătat ofițerilor filmările camerei, polițiștii nu au dat curs cererii sale deoarece „nu au putut vedea clar ce a turnat ea în filtrul de cafea”, au spus documentele instanței.

Prin urmare, Roby Johnson a cumpărat camere suplimentare care arătau ca niște alarme de incendiu și le-a atașat de tavanul carcasei permanente în care el și Melody au fost transferați pe 7 iulie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Una dintre camere era în spălătoria unde era păstrat înălbitorul. Altă cameră se afla direct deasupra aparatului de cafea. Iar o alta a înregistrat holul de la spălătorie la aparatul de cafea, au spus documentele instanței.

Camerele au surprins-o în cele din urmă pe Melody Johnson în timp ce a luat înălbitor, l-a turnat într-un recipient și apoi a turnat acel recipient în aparatul de cafea, au spus documentele instanței.

Abia atunci ofițerii de poliție au cerut și au obținut un mandat de percheziție în casă și au găsit lichid care mirosea a înălbitor în interiorul aparatului de cafea.

Un judecător a stabilit cauțiunea lui Johnson la 250.000 de dolari după arestarea ei. Autoritățile au cerut o garanție mare pentru că au spus că femeia are familie în Filipine, unde și-a cumpărat o casă la sfârșitul anului trecut.

Procurorii au susținut că Melody Johnson putea oricând să fugă dacă era eliberată pe cauțiune. Femeia a rămas în arest la o închisoare locală din Tucson.

Soțul Roby Johnson crede că soția sa încerca să-l omoare pentru a încasa beneficii de deces acordate de statul american ofițerilor de armată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si