O femeie de profesie avocat, în vârstă de 41 de ani, a mers cu două fetițe, de 3 și 7 ani, pe plaja Upham din orașul St. Pete Beach, apoi s-a urcat în mașină și a dispărut.

Totul s-a întâmplat pe data de 7 octombrie, iar martorii au declarat că le-au văzut singure pe copile cel puțin o jumătate de oră.

Citește și: VIDEO- Câine salvat de stăpân din strânsoarea cangurului

În momentul în care fetița cea mică a intrat în apă „până la talie”, martorii au chemat polițiștii și le-au supravegheat până când le-au predat echipajulului, informează Yahoo.co.uk.

Ce scuză și-a găsit femeia după ce a venit poliția

După incident, femeia care abandonase fetițele le-a spus polițiștilor că a plecat să „parcheze mașina”.

Plaja unde a avut loc incidentul

A fost arestată și dusă la închisoarea Pinellas pentru două acuzații de neglijare a unui minor fără vătămare corporală gravă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timp ce era anchetată, femeia „era nervoasă și agitată”, potrivit raportului polițiștilor. În timpul procedurii de scanare cu raze X, oamenii legii au găsit asupra suspectei o țigară electronică ce conținea o substanță lichidă, ceea ce i-a adus o nouă acuzație, de deținere de substanțe de contrabandă într-o unitate de detenție.

Avocata nu era mama copiilor

Avocata, care provine din localitatea Clearwater a refuzat să comenteze incidentul.

Potrivit raportului poliției, ea era „îngrijitoarea” copiilor.

A fost eliberată contra unei cauțiuni de 15.000 de dolari a doua zi.

Avocata certată cu legea

Femeia nu este la prima problemă cu legea. În 2022, Bronson a fost arestată sub acuzația de conducere sub influența alcoolului, dar ulterior acuzațiile au fost retrase și a primit avertisment pentru conducere nesăbuită.

În 2017, avocata a fost suspendată timp de șase luni din magistratură după ce a înființat un cabinet, Cadillac Law Group, cu un bărbat care nu avea dreptul de a profesa, Joseph V. Cannistra.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În timpul petrecut împreună, partenerul de cabinet al femeii ar fi negociat acorduri de pledoarie și a acceptat onorarii dând impresia că este un avocat autorizat, relata Florida Record la acea vreme.

Potrivit Daily Mail, Patricia Bronson, care se numea la acel moment Patricia Horal, a susținut că nu cunoștea activitățile ilegale ale partenerului de cabinet.

Femeia, acuzată de internauți pentru gestul său

Multe persoane s-au arătate revoltate de gestul privind abandonarea copiilor, fie și pentru o perioadă scurtă de timp, arătând că este inadmisibil ca femeia să meargă la cumpărături și să lase fetițele nesupravegheate. 

Unii internauți au comentat că nu au curaj nici măcar să-și lase copii singuri în mașină cât merg să plătească combustibilul la benzinărie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si