Close sidebar
Close sidebar

O femeie a lăsat doi copii mici pe o plajă, s-a urcat în mașină și a plecat. Ce a pățit pentru gestul ei

O femeie a ajuns la închisoare după ce a lăsat doi copii mici, de 3, respectiv 7 ani, nesupravegheați pe o plajă din Florida, scrie publicația Tampa Bay Times. Femeia i-ar fi părăsit pe plajă.

Sorin Negru,

Avocata Patricia Bronson, arestată pentru fapta sa inexplicabilă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie de profesie avocat, în vârstă de 41 de ani, a mers cu două fetițe, de 3 și 7 ani, pe plaja Upham din orașul St. Pete Beach, apoi s-a urcat în mașină și a dispărut.

Totul s-a întâmplat pe data de 7 octombrie, iar martorii au declarat că le-au văzut singure pe copile cel puțin o jumătate de oră.

Citește și: VIDEO- Câine salvat de stăpân din strânsoarea cangurului

În momentul în care fetița cea mică a intrat în apă „până la talie”, martorii au chemat polițiștii și le-au supravegheat până când le-au predat echipajulului, informează Yahoo.co.uk.

Ce scuză și-a găsit femeia după ce a venit poliția

După incident, femeia care abandonase fetițele le-a spus polițiștilor că a plecat să „parcheze mașina”.

Plaja unde a avut loc incidentul

A fost arestată și dusă la închisoarea Pinellas pentru două acuzații de neglijare a unui minor fără vătămare corporală gravă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În timp ce era anchetată, femeia „era nervoasă și agitată”, potrivit raportului polițiștilor. În timpul procedurii de scanare cu raze X, oamenii legii au găsit asupra suspectei o țigară electronică ce conținea o substanță lichidă, ceea ce i-a adus o nouă acuzație, de deținere de substanțe de contrabandă într-o unitate de detenție.

Avocata nu era mama copiilor

Avocata, care provine din localitatea Clearwater a refuzat să comenteze incidentul. Potrivit raportului poliției, ea era „îngrijitoarea” copiilor.

A fost eliberată contra unei cauțiuni de 15.000 de dolari a doua zi.

Avocata certată cu legea

Femeia nu este la prima problemă cu legea. În

2022, Bronson a fost arestată sub acuzația de conducere sub influența alcoolului, dar ulterior acuzațiile au fost retrase și a primit avertisment pentru conducere nesăbuită.

În 2017, avocata a fost suspendată timp de șase luni din magistratură după ce a înființat un cabinet, Cadillac Law Group, cu un bărbat care nu avea dreptul de a profesa, Joseph V. Cannistra.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În timpul petrecut împreună, partenerul de cabinet al femeii ar fi negociat acorduri de pledoarie și a acceptat onorarii dând impresia că este un avocat autorizat, relata Florida Record la acea vreme.

Potrivit Daily Mail, Patricia Bronson, care se numea la acel moment Patricia Horal, a susținut că nu cunoștea activitățile ilegale ale partenerului de cabinet.

Femeia, acuzată de internauți pentru gestul său

Multe persoane s-au arătate revoltate de gestul privind abandonarea copiilor, fie și pentru o perioadă scurtă de timp, arătând că este inadmisibil ca femeia să meargă la cumpărături și să lase fetițele nesupravegheate. 

Unii internauți au comentat că nu au curaj nici măcar să-și lase copii singuri în mașină cât merg să plătească combustibilul la benzinărie. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI